Buildings

Buildings

Slimme en duurzame innovaties voor de gebouwen van morgen

De Business Unit Buildings is binnen Ingenium verantwoordelijk voor engineering van gebouwen en sites in alle marktsegmenten. Evenwel verwijzen we voor de zorgsector naar de Business Unit Healthcare. We richten ons in de eerste plaats op ambitieuze projecten waar onze ingenieurs met hun expertise een reële toegevoegde waarde kunnen realiseren op het vlak van technologische innovaties en duurzame oplossingen.

Het ideale ontwerp integreert alle facetten – stabiliteit, architectuur, akoestiek, technieken… – in een globale visie, maar maakt ze met moderne technieken als BIM modeling op eenvoudige wijze zichtbaar voor de opdrachtgever. In voortdurende dialoog met de complementaire bouwpartners streven we naar maximale invulling van de wensen van de klant tegen de beste prijs en met een zo laag mogelijke energie- en milieu-impact.

Business Unit Manager: ing. Jan Desmet

  jan.desmet@ingenium.be
+32(0)50 40 45 30

Referenties

Referenties van de Business Unit Buildings vindt u hier terug:

Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

Haalbaarheidsstudie walstroom Scheldekaaien

meer info +

In kader van de heraanleg en herinrichting van de Scheldekaaien, zoals gepland in functie van het Masterplan Scheldekaaien werd de technische, financiële en juridische haalbaarheid van walstroom geanalyseerd. Hierbij werd zowel de zeevaart als de binnenvaart bekeken, en werd er rekening gehouden met het specifiek karakter van de Scheldekaaien, met name met de overstroombaarheid en het gebruik als wachtkaai.