Certificaten

Ingenium streeft op een kwalitatieve, onafhankelijke en innovatieve manier naar meer duurzaamheid en energie-efficiëntie. Volgende certificaten staven dit streven:

CERTIFICATE FIRST NETWORK

Op 3 november 2016 is INGENIUM toegetreden als Belgische partner tot het ‘First Q network’.
meer weten?

CERTIFICATE ISO 9001

Ingenium ondertekende het Charter Duurzaam Ondernemen om alle inspanningen op gebied van MVO te structureren, uit te breiden en te verbeteren.
meer weten?

CERTIFICATE BREEAM

Als BREEAM International Assessor kunnen wij uw bouwproject beoordelen, quoteren en u ook ondersteunen om uw gebouw zo duurzaam mogelijk te maken.
meer weten?

CERTIFICATE GREENBUILDING

Als GreenBuilding Endorser staat Ingenium voor u klaar om raad te geven over verbeteringen op vlak van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie.
meer weten?

CERTIFICATE CODE OF CONDUCT DATA CENTRES

Als Code of Conduct for Data Centres Endorser, verbindt Ingenium zich er toe om energie-efficiëntie in datacenters te bevorderen. Hierdoor verkrijgt u niet alleen een betere energie-efficiëntie, maar vermindert eveneens uw TCO.
meer weten?

Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

Tondelier energieadvies

meer info +

Vlakbij het nieuwe Justitiepaleis van Gent ligt een oud industrieterrein, de voormalige Gasmetersite, waar Tondelier Development nv (Aclagro nv en Koramic Real Estate) een nieuwe duurzame woonwijk ontwikkelt en waar plaats is voor meer dan 500 woningen, een buurtsporthal, een kinderdagverblijf, jeugdlokalen en een park.