30 augustus 2019

TTAS Theaterbouw en Ingenium slaan de handen in elkaar

TTAS theaterbouw is al meer dan 20 jaar een toonaangevend studiebureau dat zijn expertise inzake ontwerp en uitrustingen van zalen ten dienste stelt van ontwerpers-architecten en opdrachtgevers. De nood aan hooggespecialiseerde logistiek van alle diverse technische uitrustingen is in die periode zichtbaar toegenomen.

TTAS Theaterbouw en Ingenium slaan de handen in elkaar

De kwaliteitsbewaking van alle projecten is altijd sterk afhankelijk geweest van het op elkaar afstemmen van alle aanwezige disciplines tijdens het ontwerp en de uitvoering op de werf. Om hieraan tegemoet te komen, hebben TTAS en Ingenium na uitvoerig overleg besloten om de specifieke kennis rond theaterbouw te laten opgaan in de ruimere studieomgeving van Ingenium. Ondanks het verschil in schaalgrootte, merkten we op dat de visie van beide bedrijven over de probleemoplossende aanpak gelijkloopt.

Ingenium krijgt er op deze manier 2 enthousiaste medewerkers bij met een zee aan ervaring en kennis. We zijn dan ook trots vanaf nu de dienst "Theaterbouw" aan te bieden aan onze klanten.

Benieuwd naar de verwezelijkingen van TTAS? Neem dan zeker eens een kijkje in hun portfolio!

Specifiek voor de TTAS klanten verandert er weinig. Alle rechten en plichten van engagementen die TTAS Theater Technieken bvba zijn aangegaan in de bestaande overeenkomsten worden integraal overgenomen door Ingenium nv, onder de naam “TTAS, member of Ingenium nv”.

Alle facetten van onze dienstverlening, contactpersonen en contractuele afspraken zullen onder de naam “TTAS, member of Ingenium nv” worden behouden of verdergezet.

Als u hier nog vragen over heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@ingenium.be of 050/40 45 30.