Onderhoudsdossier Zinnema, Kaaitheater, Kaaistudio’s en Beursschouwburg

Theater is een van de eerste vormen van entertainment in onze Vlaamse cultuur. Voor de Vlaamse overheid is het dan ook een prioriteit dat dit zeker niet verloren gaat. In Brussel zijn er verschillende theaters. Zinnema, Kaaitheater, Kaaistudio's en Beursschouwburg werken allen met de steun van de Vlaamse overheid.

Ingenium heeft op deze vier gebouwen een technische audit volgens NEN2767 uitgevoerd. Hiermee brengen we de conditie van de technische installaties in kaart. Ook wordt er een meer jaren budget plan opgesteld zodat de toekomstige kosten worden begroot.

Ingenium heeft een overkoepelend onderhoudscontract opgesteld voor de technische installaties van de vier gebouwen samen. Hierbij is er rekening gehouden met de resultaten van de audit en de budgetplanning. Het onderhoudscontract omvat het technisch beheer, onderhoud en totale waarborg. Dit wil zeggen dat de onderhoudsfirma instaat voor het volledig operationeel houden van de installaties inclusief het vernieuwen ervan. Ingenium staat ook in voor de opvolging van de prestaties van de onderhoudsfirma.