Rockox en Snijderhuis - vernieuwen elektrische borden

Binnen deze opdracht werd de distributie van de elektriciteit dusdanig aangepast dat het overzichtelijk werd en klaar voor toekomstige projecten.

Het Rockoxhuis is een kunsthistorisch museum, een bijdrage van KBC aan het behoud van het cultureel erfgoed en een getuige van één van de belangrijkste periodes uit de geschiedenis van Antwerpen. Het Rockoxhuis dateert uit de 16e eeuw en is beschermd als monument. Het herbergt een rijke permanente collectie van schilderijen (Rubens, Jordaens…), meubels e.a. artefacten.

In dit project werd de elektriciteitsdistributie gesaneerd. Binnen deze opdracht werd de distributie van elektriciteit dusdanig aangepast dat het overzichtelijk werd en klaar voor toekomstige projecten. Ingenium heeft specifieke expertise met betrekking tot elektrische distributie in huis en was dan ook de geknipte partner om deze opdracht tot een goed einde te brengen. De ervaring in het Rockoxhuis in het bijzonder en andere historische gebouwen in het algemeen hielp ons om de juiste beslissingen te nemen met respect voor het monument.