Werkwaarden

Bij Ingenium werken we aan onze waarden.

We respect

Wij geven u onafhankelijk advies. Zo zijn we een betrouwbare partner die u objectieve, doordachte en duurzame keuzes laat maken. Omdat duurzaamheid in ons DNA zit, is kiezen voor Ingenium bovendien ook respect tonen voor de maatschappij en de natuur waarin we leven.

alt foto

We inspire

We tillen uw bouw- of renovatieproject naar een hoger niveau door inspirerende voorbeelden aan te reiken en grensverleggende ideeën in realiteit om te zetten. Omdat ingenieurswerk mensenwerk is, geven we onze medewerkers alle ruimte om hun talenten telkens opnieuw verder te ontwikkelen.

alt foto

We share

Een open houding is een must om samen grenzen te verleggen. Daarom luisteren we vóór we spreken. We realiseren de projecten in cocreatie met u – onze opdrachtgever of bouwpartner – en leren van mekaar. Zo halen we het onderste uit de kan.  Ook met andere organisaties die op hún manier aan een duurzamere wereld werken, delen we graag onze kennis en ervaring.

alt foto

We excel

Door permanent nieuwsgierig te zijn en open te staan voor verandering zijn we een team dat nie geweune* is. Net daarom realiseren we uitzonderlijke projecten. Maar omdat we evengoed uitblinken in ontspannen en teambuilding, doen we in die projecten ook telkens opnieuw de ‘extra mile’.

* West-Vlaams voor: niet gewoon, uitzonderlijk, opmerkelijk.

alt foto