Internationale Luchthaven Antwerpen (ILA)

De internationale luchthaven Antwerpen is grondig gerenoveerd. In eerste instantie werd een loods bijgebouwd voor het brandweermaterieel. Ingenium stond daarbij in voor de studie en het ontwerp van elektriciteit, HVAC, sanitair en van een afzuiginstallatie voor de uitlaatgassen van de zware voertuigen. 
In tweede instantie werden de vertrek- en aankomsthal gerenoveerd. Ook hier tekende Ingenium voor HVAC, sanitair, elektriciteit en liften.
Daarnaast is ook de stookplaats van het hoofdgebouw grondig gerenoveerd, evenals het algemeen hoogspanningsbord, en is er een ijswatermachine bijgeplaatst met capaciteit voor het hele gebouw. Vervolgens is de vertrek- en aankomsthal volledig gerenoveerd. Als sluitstuk werd ook het restaurant van de luchthaven, Belair, vernieuwd. Ingenium stond in voor de studie en de begeleiding bij uitvoering van de technische uitrusting.
Ook het onderhoudsdossier werd opgesteld door Ingenium, onder meer voor volgende gebouwen : het luchthavengebouw, de brandweerkazerne, het perscentrum, de materiaalloods en het douane-cargo gebouw.