Onze klanten aan het woord

Els Werbrouck en Els Welvaert - UGent

“Voor de bouwschil van het complex Ledeganck was ons plan oorspronkelijk om de buitengevel te behouden en een nieuwe gevel te voorzien aan de binnenkant. Ingenium kon ons overtuigen van het omgekeerde, en daar zijn we nu blij om. Het zal een flinke energiebesparing opleveren, en ondertussen is ook de asbest verwijderd uit de 60 jaar oude gevel.”

“Wij zijn een opdrachtgever die zelf sterk stuurt, alles grondig bekijkt en niet zomaar aanvaardt wat wordt voorgesteld. Ingenium kreeg dus weinig bewegingsruimte, maar gaf wel proactief aan wanneer onze normen niet haalbaar waren in de praktijk of wanneer veranderde wetgeving een impact had op onze plannen.”

Ingenium zoekt altijd mee naar oplossingen, zowel op het vlak van alternatieven om het leef- en werkcomfort te verhogen, als met voorstellen die een positieve invloed hebben op het budget. We ondervonden ook dat wanneer ze bepaalde zaken onderschat hadden, ze dat niet verloochenden maar daar open over communiceerden en bijstuurden waar nodig. Bovendien is er veel interactie binnen het Ingeniumteam zelf, zodat alle projectfasen goed op mekaar worden afgestemd.”

alt foto