UGent

Els Werbrouck - Els Welvaert

Els Werbrouck - Els Welvaert

“Voor de bouwschil van het complex Ledeganck was ons plan oorspronkelijk om de buitengevel te behouden en een nieuwe gevel te voorzien aan de binnenkant. Ingenium kon ons overtuigen van het omgekeerde, en daar zijn we nu blij om. Het zal een flinke energiebesparing opleveren, en ondertussen is ook de asbest verwijderd uit de 60 jaar oude gevel.”

“Wij zijn een opdrachtgever die zelf sterk stuurt, alles grondig bekijkt en niet zomaar aanvaardt wat wordt voorgesteld. Ingenium kreeg dus weinig bewegingsruimte, maar gaf wel proactief aan wanneer onze normen niet haalbaar waren in de praktijk of wanneer veranderde wetgeving een impact had op onze plannen.”

Ingenium zoekt altijd mee naar oplossingen, zowel op het vlak van alternatieven om het leef- en werkcomfort te verhogen, als met voorstellen die een positieve invloed hebben op het budget. We ondervonden ook dat wanneer ze bepaalde zaken onderschat hadden, ze dat niet verloochenden maar daar open over communiceerden en bijstuurden waar nodig. Bovendien is er veel interactie binnen het Ingeniumteam zelf, zodat alle projectfasen goed op elkaar worden afgestemd.”

Wat onze klanten zeggen

AG Insurance
"Het is duidelijk dat Ingenium de markt goed kent, en weet wat er leeft in de sector."
Géraldine Prévinaire - George Volders

Géraldine Prévinaire - George Volders

Programme Manager Reinvent The Workplace - Head of Corporate Building

UZ Brussel
"De samenwerking verloopt vlot, Ingenium is goed georganiseerd en komt gemaakte afspraken steevast correct na."
Sven Hebbelinck

Sven Hebbelinck

Diensthoofd Technische Dienst

AZ Sint-Lucas Gent
"Ingenium is een ingenieursbureau met heel wat competentie en ervaring. Ze luisteren naar ons en houden rekening met onze wensen als bouwheer."
Danny Van Hove

Danny Van Hove

Diensthoofd infrastructuur / Bouwcoördinator

Bopro
Er is heel veel kennis bij Ingenium/Industrium over de diverse disciplines op het vlak van technieken. Maar dat is niet waarin ze écht uitblinken. Het zijn hun projectingenieurs die voldoende kennis hebben van ál die aspecten die het verschil maken.
Koen Willemsens

Koen Willemsens

Hoofd Projectontwikkeling

Het Facilitair Bedrijf
"Er was steeds ruimte om over hun voorstellen te discussiëren en naar alternatieven te vragen. Ze kijken vérder dan de situatie en houden rekening met hoe jij het wil."
Elvira Servaes

Elvira Servaes

Senior Projectleider, leidend ambtenaar der werken bij HFB, afdeling bouwprojecten

Ipes
"Energiezuinig denken is ingebakken in hun DNA."
Wim Goethals

Wim Goethals

Technisch Directeur