Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

In een ziekenhuis staat de patiënt centraal. De beste zorg koppelen aan het optimale verblijfscomfort is de permanente uitdaging. De gebouwtechnieken moeten daarom niet alleen betrouwbaar, veilig en flexibel zijn. Als grootverbruiker van energie is ook een permanente focus op de Total Cost of Ownership cruciaal.

Door onze jarenlange ervaring met de meest uitdagende bouw-, renovatie- en herinrichtingsprojecten van ziekenhuizen weten we dat enkel de globale aanpak werkt. De kunst is om de belangen en wensen van de talrijke gebruikersgroepen te bundelen, en in cocreatie met architect en bouwheer te vertalen in een performante, hygiënische, veilige en aangename werk- en verblijfsomgeving. Bovendien stellen ziekenhuizen bijzondere eisen aan de energietechnieken, zowel qua betrouwbaarheid op korte en lange termijn als op het vlak van efficiëntie. Enkel duurzame en innovatieve oplossingen kunnen een ziekenhuis telkens opnieuw up-to-date en futureproof maken.

Ingenium is de ideale kennispartner tijdens de volledige levenscyclus van uw ziekenhuis(netwerk). Van de eerste ideeënbrainstorm over het concrete ontwerp met opvolging van de uitvoering tot ondersteuning bij commissioning en onderhoud in de exploitatiefase. Onze gespecialiseerde kennis en expertise ontzorgt u bij het beheer van uw complexe installaties.